Λοβέρδος: «Προϊόν εξαγοράς το νέο πλαίσιο του ΟΠΑΠ για τα παιγνιομηχανήματα»

Λοβέρδος: «Προϊόν εξαγοράς το νέο πλαίσιο του ΟΠΑΠ για τα παιγνιομηχανήματα»

Ο βουλευτής ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση

Λοβέρδος: «Προϊόν εξαγοράς το νέο πλαίσιο του ΟΠΑΠ για τα παιγνιομηχανήματα»
Ως «προϊόν εξαγοράς» χαρακτήρισε το νέο κανονιστικό πλαίσιο του ΟΠΑΠ για τα παιγνιομηχανήματα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

Με παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται ο προϋπολογισμός και απαντώντας στην υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, που κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για «απροθυμία» πάταξης της διαφθοράς, είπε: «Είναι προσβλητικό να ακούμε ότι υπήρξαν δυνατότητες περιορισμού πάταξης της διαφθοράς και δεν το κάναμε. Όταν ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σας είπε για την λογική του νέου κανονισμού παιγνίων σύμφωνα με την οποία κάθε γωνία στην Ελλάδα θα έχει ένα καζίνο, δεν είπατε κουβέντα
Κλείσιμο
».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέστρεψε το γάντι στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας: «Υπάρχει θέμα διαφθοράς. Εξαγοράστηκε αυτού του είδους η κανονιστική ρύθμιση. Δεν αφορά το υπουργείο σας αλλά έχετε υποχρέωση σε θέμα διαφθοράς να ενημερώσετε το κοινοβούλιο αντί να μας βρίζετε».

Από την πλευρά της η κυρία Παπανάτσιου υποστήριξε πως: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για τα τυχερά παίγνια. Θα έρθει νομοσχέδιο και θα δείτε τι γίνεται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης