O Kαρανίκας κάνει οικονομία: Πάει με το τάπερ στο Μαξίμου και η «Αυγή» τον υπερασπίζεται

O Kαρανίκας κάνει οικονομία: Πάει με το τάπερ στο Μαξίμου και η «Αυγή» τον υπερασπίζεται

Την εικόνα ανέβασε στο Twitter του ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία με το... κολατσιό του κ. Καρανίκα έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου

O Kαρανίκας κάνει οικονομία: Πάει με το τάπερ στο Μαξίμου και η «Αυγή» τον υπερασπίζεται
Viral έχει γίνει η φωτογραφία του Νίκου Καρανίκα με το τάπερ. O σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού μιλάει στο τηλέφωνο ενώ βρίσκεται στο γραφείο του στη Βουλή και δίπλα του μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει ένα τάπερ και ένα χυμό. Την εικόνα ανέβασε στο Twitter του ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία με το... κολατσιό του κ. Καρανίκα έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου. 

Την ίδια ώρα η εφημερίδα «Αυγή», «καρφώνει» τον δημοσιογράφο υπερασπιζόμενη το... ταπεράκι του Νίκου Καρανίκα. Συγκεκριμένα γράφει: «Θα πρέπει κάποιοι δημοσιογράφοι άλλοτε κραταιών ΜΜΕ να έχουν περιέλθει σε δεινή θέση για να ασχολούνται με αποκαλύψεις του τύπου τι περιέχει το... ταπεράκι που έχει πάνω στο γραφείο του σύμβουλος του πρωθυπουργού (ο Νίκος Καρανίκας εν προκειμένω). Και να συνοδεύουν το αποκαλυπτικό τους ρεπορτάζ με την αναγκαία φωτογραφία, προκειμένου να πειστούν ακόμη και οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος για το... αμάρτημα». «Τους συμπονούμε» καταλήγει η εφημερίδα με ειρωνικό τόνο. 
Κλείσιμο

Δείτε τα tweets του Χασαπόπουλου 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης