Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε

«Ο μάγος με το ραβδάκι υποτίθεται ότι θα έλυνε όλα τα προβλήματα, έλα ντε που δεν τα έλυσε» είπε για τον Αλέξη Τσίπρας ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε
Δριμεία επίθεση προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα
εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Κλείσιμο
με αφορμή το ναύαγιο στις διαπραγματεύσεις και τις εξελίξεις που σε πολλούς θυμίζουν το καλοκαίρι του 2015.

«Έχουμε τον χειρότερο πρωθυπουργό που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί» δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ενσαρκώνει το ρητό που λέει ότι όποιος θέλει μπορεί να γίνει προωθυπουργός. Αυτός ο τύπος που κορόιδευε για 4 χρόνια, που διαχειρίζεται για 1,5 χρόνο την κρίση» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε «ποιος μπορεί να μην φοβάται το ατύχημα;».

Κατηγόρησε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί «την πλήρη σύγχιση στον κόσμο, δεν δέχεται ότι για 40 χρόνια υπήρχε ακμή. Να τελειώνει αυτή η διανοητική παράλυση που επικρατεί στους πολίτες. 

«Ο μάγος με το ραβδάκι υποτίθεται ότι θα έλυνε όλα τα προβλήματα, έλα ντε που δεν τα έλυσε. Και ο καραγκιόζης ο Βαρουφάκης κατέστρεψε τη χώρα πέρυσι και τον έδιωξαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, χώρισαν οι δρόμοι τους και ξανακάνουν τα ίδια. Είπα εγώ στη Βουλή ότι αν φτάσουμε στο Πάσχα και το Μάιο χωρίς να κλείσει η συμφωνία ζήτω που καήκαμε; Το 'πα εγώ ή το είπε ο κ.Τσακαλώτος; Ποιος μπορεί να μη φοβάται ατύχημα;» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

Υποστήριξε, ακόμα, ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για μέτρα 5,4 δισ. ευρώ αλλά ακόμα δεν έχει φέρει στη Βουλή αυτά που δεν έχει συμφωνήσει επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «μάγειροι του ψέματος» που χρησιμοποίησε στη Βουλή για τα μέλη της κυβέρνησης.

«Χθες ο Κατρούγκαλος δήλωσε και ταξικός αποστάτης. Ζωγραφίζει επί του επικοινωνιακού και βουλιάζει όλα τα άλλα» πρόσθεσε.

«Η χώρα έχει ανθρώπους που την κυβέρνουν με την επιλογή του ελληνικού λαού ανίκανοι αδέξιοι και ψεύτες» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κατέληξε ότι αν και αυτή η κυβέρνηση «δεν μπορεί να κάνει τίποτα, σε αυτή τη φάση της αξιολόγησης, ωστόσο, οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης