Στα χέρια της Αστυνομίας… πεινασμένοι διαρρήκτες!

Στα χέρια της Αστυνομίας… πεινασμένοι διαρρήκτες!

Με γεμάτο… στομάχι συνελήφθη στη Μυτιλήνη ένας ανήλικος, όταν η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο δράστης της διάρρηξης στους εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους ενός περιπτέρου

Στα χέρια της Αστυνομίας… πεινασμένοι διαρρήκτες!
Με γεμάτο… στομάχι συνελήφθη στη Μυτιλήνη ένας ανήλικος, όταν η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αποκάλυψε ότι αυτός ήταν ο δράστης της διάρρηξης στους εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους ενός περιπτέρου!

Ο 16χρονος Έλληνας προκάλεσε ζημιές ύψους 500 ευρώ στην αποθήκη, ώσπου να καταφέρει να την παραβιάσει, τα ξημερώματα της Πέμπτης, και να αρπάξει από μέσα παγωτά και άλλα είδη μικρής αξίας. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πρόκληση φθορών, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Κλείσιμο
*** Τα τρόφιμα που άρπαξε από την αποθήκη μιας πολυκατοικίας στην πόλη της Καβάλας της οποίας διέρρηξε την είσοδο, δεν φάνηκαν αρκετά σε έναν 32χρονο Έλληνα και έκλεψε μαζί με αυτά τρία… καλάμια ψαρέματος! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το όχημα που οδηγούσε ο επίδοξος… ψαράς, βρήκαν μέσα τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της κλοπής.

*** Παραβίασαν την κεντρική είσοδο ενός σχολείου στην περιοχή Χρυσοβίτσα  των Ιωαννίνων, διέρρηξαν το κυλικείο και άρπαξαν χρήματα και διάφορα προϊόντα, τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 21 και 22 χρόνων και ένας 27χρονος Αλβανός. Η κλοπή είχε γίνει στις 20 Φεβρουαρίου, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Κατσικά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης