Μουσάς: Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά

Μουσάς: Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά

Τι είπε στον Real FM σε τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τον Κορυδαλλό

Μουσάς: Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά
Συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παραχώρησε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των εκβιαστών «δημοσιογράφων» ο Π. Μουσάς στον ραδιοσταθμό Real FM στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη.

Ο Π. Μουσάς τόνισε πως η μέχρι τώρα σιωπή του δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας πως θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό κρατούμενο, αφού -όπως είπε- δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

Στη συνέχεια κατήγγειλε τον Χρήστο Φράγκου (για τον οποίο έκανε λόγο χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή) πως ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές συνομιλίες και συνεργασία με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο προφυλακισμένος Π. Μουσάς είπε πως «Δεν είχα αντιληφθεί ότι ήμουν τόσο σημαντικός. Με έχει καταδικάσει, ακόμη και η κα Γεροβασίλη. Είναι μια στημένη υπόθεση από το Μέγαρο Μαξίμου και την Aμαλία Κάντζου που κυκλοφορεί με συνολάκια των 2.000-2500 ευρώ ενώ πριν δεν είχε να φάει».
Κλείσιμο

Μιλώντας για το διάλογο Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή χθες είπε πως «ο κ.Πρωθυπουργός εκνευρίστηκε χθες, όταν του είπε για το 3ο πρόσωπο ο κ,.Μητσοτάκης, για τον κ.Φράγκου ότι είναι συνεργάτης του. Ο κ.Φράγκου είναι εργοδότης της κας Κάντζου για να καταλάβετε το μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης. Δίκασε και καταδίκασε η κα Γεροβασίλη ως αυτόκλητη εισαγγελέας.

Η καταγγελία είναι μόνο της κας Κάντζου. Όλη η κατηγορία στηρίζεται στην άποψη της Κάντζου ότι την εκβίασα. Πουθενά δεν υπάρχουν απειλές για το παιδί της. Εκοψαν και έραψαν τις συνομιλίες για να με ενοχοποιήσουν. Σε κάποια συνομιλία μου είπε ότι η κόρη της είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και της λέγαμε να μας στείλει φωτογραφία να την βάλουμε σε 10 σάιτ να χαρεί το παιδί. Δεν υπάρχουν απειλές πουθενά. Αν η φωνή μου ακουστεί από τις συνομιλίες ή αν φέρει ένας αποδείξεις ότι πήρα χρήματα από τη ΝΔ, δεν θα κάνω αίτηση αποφυλάκισης
».

Επανερχόμενος πάλι στον πρόσωπο του Χρήστου Φράγκου είπε πως «ο κ.Φράγκου μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Είναι φίλος και του κ.Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης, ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κας Κάντζου. Θα κάνω μήνυση και στον κ.Καμμένο για ότι είπε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης