Κάνουν... πλάκα για τις εκλογές της ΝΔ η Σκα Κέλερ και ο Πίτερ Σπίγκελ

Κάνουν... πλάκα για τις εκλογές της ΝΔ η Σκα Κέλερ και ο Πίτερ Σπίγκελ

Η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας και ο δημοσιογράφος των Financial Times ανταλλάσσουν tweets για τις εκλογές στην αξιωματική αντιπολίτευση

Κάνουν... πλάκα για τις εκλογές της ΝΔ η Σκα Κέλερ και ο Πίτερ Σπίγκελ
Πλάκα μεταξύ τους κάνουν στο Twitter ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ και η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας Σκα Κέλερ, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία


Κλείσιμο
Ο Σπίγκελ έγραψε ένα tweet διερωτώμενος πώς και μόλις δυο ημέρες πριν από την αναμέτρηση, στο Twitter επικρατεί... ησυχία για το θέμα: «Έχω δει πολύ λίγα tweets σήμερα για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται; Γενική απάθεια;», έγραψε. 

Λίγο αργότερα η νεαρή Γερμανίδα πολιτικός του απάντησε με μια δόση χιούμορ και... πικαρίσματος για τους Νεοδημοκράτες: «Συμβαίνει γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τελικά»! 

Τα tweets που αντάλλαξαν οι δυο τους


Εκτός της πλάκας, πάντως, ο ιδιότυπος «διάλογος» των δύο δείχνει πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στην Ευρώπη για την Ελλάδα, όχι μόνο για τα πεπραγμένα ή τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης