Μετά το φιάσκο, στη ΝΔ έκαναν... πρόβα αρχηγού

Μετά το φιάσκο, στη ΝΔ έκαναν... πρόβα αρχηγού

ΝΔ: Επιτυχής η πρόβα τζενεράλε του συστήματος για τις εκλογές - Οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες θα αντιμετωπιστούν άμεσα, λένε από τη Συγγρού

Μετά το φιάσκο, στη ΝΔ έκαναν... πρόβα αρχηγού
Επιτυχημένη κρίθηκε από τη Νέα Δημοκρατία
η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από τη λεωφόρο Συγγρού, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες θα αντιμετωπιστούν άμεσα, με στόχο την ερχόμενη Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, τα πάντα να κυλήσουν ομαλά στις κάλπες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κλείσιμο

«Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, η γενική δοκιμή του συστήματος για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο στόχος της δοκιμής σε συνθήκες πραγματικών εκλογών επετεύχθη. Με βάση το αποτέλεσμα, οι όποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν, θα αντιμετωπιστούν άμεσα και την επόμενη Κυριακή 20/12/2015 η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εθελοντές, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν στο σημερινό μας κάλεσμα και συμμετείχαν στη διαδικασία της γενικής δοκιμής», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης