Το ταξίδι στην Τουρκία και οι εσωτερικές εξελίξεις στη συνάντηση Παυλόπουλου-Τσίπρα

Το ταξίδι στην Τουρκία και οι εσωτερικές εξελίξεις στη συνάντηση Παυλόπουλου-Τσίπρα

Θα έχουν συνάντηση στις 10 στο Προεδρικό Μέγαρο - Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επαφές με την τουρκική ηγεσία

Το ταξίδι στην Τουρκία και οι εσωτερικές εξελίξεις στη συνάντηση Παυλόπουλου-Τσίπρα
Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πρόκειται να περάσει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Η ατζέντα της συνάντησης των δύο ανδρών θα έχει ως αντικείμενο την πρώτη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου συζήτησε με τον ομόλογό του Αχμέντ Νταβούτογλου ζητήματα που άπτονται της προσφυγικής κρίσης, αλλά και διμερή.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρου του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι γνωστό και σε κάθε ευκαιρία ο ίδιος τονίζει την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων με τη γείτονα χώρα στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Κλείσιμο
Οι δύο άνδρες, πάντως, δεν αποκλείεται να συζητήσουν και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, μετά την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού και των νέων νομοσχεδίων που έρχονται.

Στις 12 η ώρα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας Αρκάντι Ντβορκόβιτς.

Τέλος το απόγευμα στις 6 θα μιλήσει στο συνέδριο της νεολαίας του κόμματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης