Θεοχάρης: Το Ποτάμι δεν ψηφίζει αυτά που ακούγονται για το ασφαλιστικό

Θεοχάρης: Το Ποτάμι δεν ψηφίζει αυτά που ακούγονται για το ασφαλιστικό

Ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε λόγο για το «πιο σκληρό νομοσχέδιο» που έχουν διαβάσει και χαρακτήρισε τα 48 προαπαιτούμενα «ζέσταμα» για την κυβέρνηση

Θεοχάρης: Το Ποτάμι δεν ψηφίζει αυτά που ακούγονται για το ασφαλιστικό
Την πλήρη αντίθεση του ιδίου, αλλά και του Ποταμιού γενικότερα, για όσα διαρρέονται από την κυβέρνηση σχετικά με το ασφαλιστικό, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του κόμματος, Χάρης Θεοχάρης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι το πιο σκληρό νομοσχέδιο που έχει διαβάσει.

«Θα περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει η κυβέρνηση, διότι σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Όσα, όμως, έχουν ακουστεί σχετικά με το ασφαλιστικό, δεν μας βρίσκουν καθόλου σύμφωνους», δήλωσε ο βουλευτής.

Κλείσιμο
Ο Χάρης Θεοχάρης χαρακτήρισε τα 48 προαπαιτούμενα «ζέσταμα» για τα μέτρα που έχει συμφωνήσει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και έκανε λόγο και προανήγγειλε ότι το ΠΟΤΑΜΙ θα κάνει σκληρή κριτική στη βουλή, καθώς έχει την άποψη ότι δεν πρέπει «να υπάρχουν καθόλου εξαιρέσεις στα ταμεία και οι μειώσεις δεν πρέπει να γίνουν με βάση τις ονομαστικές τιμές των συντάξεων του 2010».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης