Ποιος είναι ο «Hip-Hop» καλλιτέχνης που προλόγισε τον Θεοδωράκη στον «Φωκιανό»

Ποιος είναι ο «Hip-Hop» καλλιτέχνης που προλόγισε τον Θεοδωράκη στον «Φωκιανό»

Ο Νικήτας Κλιντ, ιδρυτικό μέλος των Active Member και δημιουργός του συγκροτήματος «Ρόδες» βρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του Ποταμιού γιατί όπως είπε κάνει ό,τι μπορεί  για να μην βγει τρίτο κόμμα η Χ.Α

Ποιος είναι ο «Hip-Hop» καλλιτέχνης που προλόγισε τον Θεοδωράκη στον «Φωκιανό»
Ο Νικήτας Κλιντ, ιδρυτικό μέλος των Active Member και δημιουργός του συγκροτήματος «Ρόδες», ένας από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της ελληνικής Hip-Hop σκηνής ήταν ο άνθρωπος που προλόγισε τον Σταύρο Θεοδωράκη στην τελευταία του συγκέντρωση στον Φωκιανό. 

Με βερμούδα και φωνή που τίποτα δεν θυμίζει πολιτική συγκέντρωση ο Νικήτας Κλίντ εξήγησε στους συγκεντρωμένους ότι «βρίσκομαι εδώ ώστε να κάνω ότι μπορώ για να μην βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, όπως λέγεται ότι ίσως συμβεί». 

Κλείσιμο
«Αυτή είναι η ντροπή και όχι τα «ναι» και τα «όχι», τα μνημόνια, τα αντιμνημόνια», είπε ο Hip-Hop καλλιτέχνης καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους και ιδιαίτερα από τους νεολαίους. Η παρουσία του Νικήτα Κλιντ στην τελευταία συγκέντρωση του Ποταμιού ήταν έκπληξη για όλους, μιας και ο Σταύρος δεν είχε αποκαλύψει σχεδόν σε κανένα ότι αυτός θα ήταν ο άνθρωπος που θα τον προλόγιζε. 


Ο Νικήτας Κλιντ μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη 

Ο Νικήτας Κλίντ που ήταν φίλος του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα ξεκίνησε τον χαιρετισμό του θυμίζοντας ότι «πριν από 2 χρόνια ο Παύλος Φύσσας ένας  άλλος μουσικός από το Κερατσίνι δολοφονήθηκε από την εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» και κατέληξε ζητώντας από τους νέους να πάνε να ψηφίσουν και να μην απέχουν.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν αρχίσει την πολιτική του ομιλία, σε τόνους εξομολόγησης είπε ότι τέτοιες ώρες πριν 2 χρόνια ήταν στο Κερατσίνι και στο Πέραμα, στα στενά που μεγάλωσε ο Παύλος.

«Μίλησα με τους φίλους του και την οικογένεια του και κάναμε δύο εκπομπές αποκαλύπτοντας ότι είναι μια πολιτική δολοφονία και όχι ένα ατύχημα όπως προσπαθούσαν πολύ τότε να μας πείσουν», είπε ο επικεφαλής σήμερα  στο Ποτάμι προσθέτοντας: «οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που μας μίλησαν τότε στην εκπομπή είναι σήμερα μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη εναντίον της Χρυσής Αυγής».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης