Νίκος Παππάς: Διαψεύδει κάθε σενάριο για ακύρωση δημοψηφίσματος και μεταστροφή Τσίπρα

Νίκος Παππάς: Διαψεύδει κάθε σενάριο για ακύρωση δημοψηφίσματος και μεταστροφή Τσίπρα

«Ας μην ονειρεύονται λοιπόν κάποιοι» επανέλαβε για να τονίσει «Δημοψήφισμα κανονικά, δυνατό «όχι» και επιστροφή την ερχόμενη εβδομάδα στις διαπραγματεύσεις για εξεύρεση λύσης»

Νίκος Παππάς: Διαψεύδει κάθε σενάριο για ακύρωση δημοψηφίσματος και μεταστροφή Τσίπρα
«Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά» επισήμανε στην Βουλή ο κ. Νίκος Παππάς διαψεύδοντας κάθε σενάριο που θέλει να το ακυρώνει ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια εξεύρεσης συμφωνίας με τους εταίρους την ύστατη στιγμή.

«Ορισμένα κέντρα ονειρεύονται ότι θα μπορούσε αυτή την στιγμή η ελληνική κυβέρνηση να πει ότι σταματά το δημοψήφισμα. Άκουσον - άκουσον » είπε ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού για να προσθέσει «λένε μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει μεταστροφή και θα υποστηρίξει το «ναι». Συνιστώ σε όσους διακινούν αυτά τα σενάρια, ψυχραιμία και αν δεν μπορούν να την ανακτήσουν τότε ας μην εκτίθενται στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης των πολιτών».

Κλείσιμο
«Το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά. Το  ερώτημα είναι ξεκάθαρο» επισήμανε και συνέχισε «η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται άοκνα για λύση ευρωπαϊκή  που θα χειραφετεί την Ευρώπη από ακραίες φωνές και θα της επιτρέψει να επιστρέψει στην κοινωνική της πολιτική».

«Ας μην ονειρεύονται λοιπόν κάποιοι» επανέλαβε για να τονίσει «Δημοψήφισμα κανονικά, δυνατό «όχι» και επιστροφή την ερχόμενη εβδομάδα στις διαπραγματεύσεις για εξεύρεση λύσης».

Απευθυνόμενος στους πολίτες υποστήριξε πως «τα πράγματα τρέχουν και ο χρόνος είναι πυκνός και πολιτικά. Διάφορα κέντα επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επιβάλλουν την δική τους προοπτική. Ακούσαμε για δημοψήφισμα παρωδία. Ακούσαμε ακόμα και για «δημοψήφισμα – πραξικόπημα. Ακουσον – άκουσον. Ο λαός ψύχραιμος δεν έχει να φοβάται τίποτα. Να πω στο λαό ότι όσο περισσότερο προσπαθούν τα κέντρα να τον φοβίσουν τόσο πιο πολύ φοβούνται την απόφαση του που θα είναι εκκωφαντική».

Τέλος σημείωσε «Δεν θα σταθώ σε όσα ακούω για τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Θα μπορούσα να πυροδοτήσω συζητήσεις και για τις προτάσεις των εταίρων. Θα πω μόνο ότι προκαλεί θυμηδία ότι οι ελληνικές προτάσεις προστατεύουν τους έχοντες και κατέχοντες. Όλοι πλέον γνωριζόμαστε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης