Βούτσης: Τα μνημόνια τέλειωσαν και δεν υπάρχουν νέα μέτρα

Βούτσης: Τα μνημόνια τέλειωσαν και δεν υπάρχουν νέα μέτρα

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε αυτή την ώρα στο Eurogroup, ούτε έως την Παρασκευή», είπε ο υπουργός

Βούτσης: Τα μνημόνια τέλειωσαν και δεν υπάρχουν νέα μέτρα
Τα μνημόνια τέλειωσαν, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του κυβερνητικού συμβουλίου, τόνισε πως δεν υπάρχουν νέα μέτρα στη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις της ελληνικής κυβέρνησης που ο Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε προς την Κομισιόν.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε αυτή την ώρα στο Eurogroup, ούτε έως την Παρασκευή που θα εγκριθεί από τα κοινοβούλια», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το κείμενο που εστάλη από τη κυβέρνησης δεν πρόκειται περί μέτρων και «δεν έχει σχέση με μνημόνια». 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Βούτση, πρόκειται για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, με κάποιες ενστάσεις ως προς το χρόνο υλοποίησής τους. 

«Υπάρχουν μέσα σε αυτό, όλοι οι βασικοί πυλώνες της Θεσσαλονίκης. Τέλος τα μνημόνια, κι αυτό προκύπτει από το κείμενο», υπογράμμισε, ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που εξέφρασαν διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το πράγμα θα πάει καλά», ότι «είμαστε σε καλό δρόμο» και πως «θα υπάρξει γρήγορα και νομοθετικό έργο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης