Παπαδημούλης: Ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης

Παπαδημούλης: Ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης

Ο ευρωβουλευτής είπε πως στόχος της κυβέρνησης «είναι να γίνει η Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της ευρωζώνης»

Παπαδημούλης: Ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης της Ελλάδας με την ΕΕ, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του την Παρασκευή υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «είναι να γίνει η Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της ευρωζώνης».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα Fm, o αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ανέφερε ότι όσοι ποντάρουν ή πόνταραν, στη σύντομη αριστερή παρένθεση πρέπει να αλλάξουν μυαλά, «γιατί αλλιώς κινδυνεύουν να γεράσουν περιμένοντας στη στάση».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει η Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της ευρωζώνης, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης και ότι  δεν υπήρξε ποτέ, «πολύ απλά, διότι το κοινό συμφέρον και των εταίρων και της Ελλάδας είναι η λύση και όχι η ρήξη». 

«Υπάρχουν δυσκολίες και ασκούνται πιέσεις γιατί υπάρχουν διαφορετικές επιδιώξεις, διαφορετικά συμφέροντα ακόμα και διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο το ενδεχόμενο για μια ρήξη», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης