Βόμβα από Καμμένο: Πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή για να φύγει από τους ΑΝΕΛ

Βόμβα από Καμμένο: Πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή για να φύγει από τους ΑΝΕΛ

Δεν κατανόμασε τον βουλευτή και δηλώνει πως δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες - Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ


Βόμβα από Καμμένο: Πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή για να φύγει από τους ΑΝΕΛ
Σε αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό SBC. 

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».

Ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ενώ σημείωσε ότι «μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε».

Παράλληλα, είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 2-3 μήνες.

Λίγο αργότερα όμως, σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου παραδέχθηκε πως αυτή πρωταγωνίστησε στο περιστατικό. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι: «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της».
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επίσης: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης