Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι»

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι»

Αγκαλιά με τα εγγόνια του - Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του προέδρου του ΛΑΟΣ  - Πολλοί οι πολιτικοί που επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση


Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι»
Πολύ καλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες  υποβλήθηκε σε «μπαλονάκι» (αγγειοπλαστική επέμβαση) σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Αμαρουσίου.  

Μάλιστα ο γιος του, Γιάννης, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του πατέρα του με την υπόλοιπη οικογένεια μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του γράφοντας χαρακτηριστικά «Από την αγωνία της περασμένης εβδομάδας, στις χαρές της τρέχουσας. Ευχαριστούμε από καρδιάς (καινούργιας) όλους».

Πολλοί πάντως ήταν οι πολιτικοί που επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση, ανάμεσά τους, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και ο Αργύρης Ντινόπουλος. Για την «εγκάρδια» συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό ο κ. Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, «Είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε βάζουν και προσπερνάς τις ενδιάμεσες στάσεις, τις κόντρες, τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν 30 χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης