ΔΗΜΑΡ: Βρισκόμαστε σε μια παρακρατική λειτουργία

ΔΗΜΑΡ: Βρισκόμαστε σε μια παρακρατική λειτουργία

«Αυτό το βίντεο εκτός ότι δείχνει ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών, δημιουργεί ζητήματα ηθικής πράξης»

Βραζιλία: Η Ρουσέφ φαβορί για τις προεδρικές εκλογές
ΔΗΜΑΡ: Βρισκόμαστε σε μια παρακρατική λειτουργία
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του κ. Μπαλτάκου εξαπέλυσε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ κα. Μαριλένα Κοππά και ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Χρήστος Μαχαίρας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκονται. 

Σε κοινή εκδήλωση του S&D και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την "ανάγκη μιας προοδευτικής Ευρώπης" ο κ. Μαχαίρας υπενθύμισε τη διαμάχη που ειχε το κόμμα του με τον κ. Μπαλτάκο, όταν αυτό συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ανέφερε το πόσο δίκιο είχε η ΔΗΜΑΡ όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά και τις "λυσσώδεις προσπάθειες" του κ. Μπαλτάκου να μποϊκοτάρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ο κ. Μαχαίρας σημείωσε επίσης πως "βρισκόμαστε σε μια λειτουργία τυπικά παρακρατική" και σημείωσε πως υπάρχει ζήτημα για την κυβέρνηση, ενώ είπε πως είναι εκτεθειμένος ο πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Από την πλευρά της η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά ανέφερε πως "αυτό το βίντεο εκτός ότι δείχνει ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών, δημιουργεί ζητήματα ηθικής πράξης". Η κα Κοππά παρατήρησε πως η παραίτηση του Μπαλτάκου δεν λύνει το θέμα. Τόνισε, δε, πως ο πρωθυπουργός πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί και κατέληξε: "αυτή τη στιγμή κάθε σιωπή είναι συνενοχή".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης