Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας

Το νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε νωρίτερα αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική μεταβολή - Στο πλευρό του ο Νίκος Αναστασιάδης

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας
Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κύπριου υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου. 

Το νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε νωρίτερα αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική μεταβολή και το ιατρικό συμβούλιο στο οποίο μετέχουν Κύπριοι, Ελληνες, και Ισραηλινοί γιατροί αποφάσισε να συνεχιστεί η αγωγή που έχει αποφασιστεί.
Κλείσιμο

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, μετά την εισαγωγή του με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου, υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση από ομάδα νευροχειρουργών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με τοποθέτηση ενδοεγκεφαλικού καθετήρος για ρύθμιση της ενδοκρανίου πιέσεως. Ο ασθενής νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Προσεύχομαι ο Θεός να το βοηθήσει να είναι περαστικά. Νιώθω, όπως νιώθει κάθε άνθρωπος όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο». Αυτά τα λίγα λόγια ανέφερε δακρυσμένος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχε για τη κατάσταση της υγείας του υπουργού άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης