«Σφαγή» στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη Σγουρού

«Σφαγή» στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη Σγουρού

Η δυστοκία στην επιλογή του υποψηφίου που θα στηρίξει το μεγαλύτερο κυβερνητικό κόμμα προκαλεί αντιπαραθέσεις

«Σφαγή» στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη Σγουρού
Αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η δυστοκία στην επιλογή υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής από το μεγαλύτερο κυβερνών κόμμα.

Η προοπτική στήριξης από τη Συγγρού του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ εν ενεργεία περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού διχάζει το «γαλάζιο» στελεχιακό δυναμικό.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, πάντως, που πληθαίνουν οι φωνές υπέρ του κ. Σγουρού, στις οποίες προστέθηκε και η πρώην υπουργός κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αυξάνονται και οι τόνοι των επικριτών ενός τέτοιου ενδεχομένου, όπως έδειξε η σφοδρή επίθεση κατά του «πράσινου» περιφερειάρχη Αττικής που εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Η κυρία Μπακογιάννη, σε τηλεοπτική συνέντευξή της, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο του κ. Σγουρού, διατυπώνοντας την προσωπική της άποψη ότι η ΝΔ θα μπορούσε να τον στηρίξει, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η ίδια δεν είναι σε θέση και δεν επιθυμεί να κάνει υποδείξεις.
Λίγη ώρα αργότερα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, την οποία, κατά πληροφορίες, ο ίδιος προκάλεσε, ο κ. Μιχελάκης έσπευσε να αντικρούσει την πρώην υπουργό, αλλά και άλλα «γαλάζια» στελέχη που το προηγούμενο διάστημα είχαν εκθειάσει τον περιφερειάρχη και το έργο του.

«Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος», υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος παλαιότερα είχε εμφανιστεί διαθέσιμος για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης