Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του Βενιζέλου δεν την χρειάζεται ο τόπος

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του Βενιζέλου δεν την χρειάζεται ο τόπος

Στη δευτερολογία του είπε ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να έχει διακριτό πολιτικό ρόλο






Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του Βενιζέλου δεν την χρειάζεται ο τόπος
Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου άφησε κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) της ΔΗΜΑΡ το βράδυ του Σαββάτου ο Φώτης Κουβέλης.

Στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στο θέμα των εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας: «Εν τη ρύμη του εκνευρισμού του, το ομολόγησε: ψηφίστε, είπε, το μοντέλο της κεντροαριστεράς που σας υποδεικνύω για να μην απονομιμοποιηθεί η στρατηγική της χώρας. Δηλαδή, ψηφίστε την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξετε την κυβέρνηση των συγκεκριμένων λογικών και επιλογών. Αυτή την κεντροαριστερά δεν την έχει ανάγκη ο τόπος».

Κλείσιμο
Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατέστησε σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να έχει διακριτό πολιτικό ρόλο και σχετικά με το θέμα της συγκρότησης του προοδευτικού πόλου, επεσήμανε ότι η ΕΕ του κόμματος θα ολοκληρώσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο τις αναγκαίες διαβουλεύσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τις όποιες αποφάσεις θα κληθεί να λάβει ως τελικός κριτής η ΚΕ του κόμματος.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τακτική του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης