Νέα μέτρα, παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις, βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα μέτρα, παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις, βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Χαρακτηρίζει τον Στουρνάρα «μνημονιακότερο των μνημονίων»

Kate Moss: "Δεν παντρεύτηκα"
 Νέα μέτρα, παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις, βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ
Νέες περικοπές στις συντάξεις, περαιτέρω συρρίκνωση των τομέων υγείας και εκπαίδευσης καθώς και απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, είναι μερικά από τα νέα μέτρα, που ετοιμάζει η κυβέρνηση, μετά την αποτυχία του success story, εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τον υπουργό Οικονομικών «μνημονιακότερο των μνημονίων», που «δεν μπορεί να πείσει κανέναν για τη μη λήψη νέων μέτρων».

Κατά την Κουμουνδούρου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, ούτε και πραγματική διάθεση από το οικονομικό επιτελείο και την κυβέρνηση για διαπραγμάτευση με την τρόικα, παρά μόνο επιμονή στην τυφλή εφαρμογή του μνημονίου.

Κλείσιμο
«Πιστή εφαρμογή του μνημονίου την οποία έχουν δεσμευτεί και υλοποιούν οι κ.κ. Σαμαράς και Στουρνάρας, γεγονός που κάνει περιττή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για στήριξη του Πρωθυπουργού στον Υπουργό Οικονομικών, καθώς η μοίρα τους είναι κοινή τώρα, όπως θα είναι και στο άμεσο μέλλον» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρουσίαση βιβλίου


Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ και οι Εκδόσεις «Τόπος» με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Μαστρογιαννόπουλου «Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ» Κύκλος 1ος: Aπό τους Προδρόμους στην 1η Διεθνή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης