Βούλτεψη: Δεν θα δώσω συγκατάθεση για εμφύλιο στη χώρα

Βούλτεψη: Δεν θα δώσω συγκατάθεση για εμφύλιο στη χώρα

Εξέφρασε για άλλη μια φορά την αντίθεση της για την άρση αναστολής των πλειστηριασμών – Ποιο το καυστικό της σχόλιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη

GP Γερμανίας, ο Φέτελ στην pole!
Βούλτεψη: Δεν θα δώσω συγκατάθεση για εμφύλιο στη χώρα
Την αντίθεση της στο ενδεχόμενο άρσης της αναστολής των πλειστηριασμών αλλά και την πρόθεσή της να μην ψηφίσει τέτοια διάταξη εξέφρασε εκ νέου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real FM, «κάποιοι από εμάς δεν θα δώσουμε τη συγκατάθεσή μας να ξεκινήσει εμφύλιος στη χώρα» και συνέχισε: «θα γίνει “μύλος” όταν κάποιοι θα πάνε να βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι του άλλου».

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας σκωπτικά τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την εφαρμογή κοινωνικών κριτηρίων ώστε να αποφευχθούν αδικίες, η κ. Βούλτεψη δήλωσε πως «μπορεί να βρεθούν εγκέφαλοι που θα πετύχουν και η αγορά να μην καταρρεύσει και να σωθούν τα σπίτια των ανθρώπων».

Κάλεσε, δε, το υπουργείο Οικονομικών να βρει έναν-έναν εκείνους που ενώ έχουν χρήματα σε off shore δεν πληρώνουν τα δάνειά τους τονίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με ένα νόμο που «παρασέρνει και τους υπόλοιπους».

Από τα βέλη της κ. Βούλτεψη δεν ξέφυγε και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς όταν έγινε αναφορά στην τοποθέτησή του περί της εφαρμογής κοινωνικών κριτηρίων η βουλευτής απάντησε: «δεν σχολιάζω οικονομολόγους. Αν ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα και λέει την γνώμη του για άλλο τομέα, τότε τι να πω». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης