ΚΚΕ: Μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης η λίστα με τις διαθεσιμότητες

ΚΚΕ: Μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης η λίστα με τις διαθεσιμότητες

Στόχος τους να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων και εργαζόμενους με μισθούς πείνας, τονίζει ο Περισσός

ΚΚΕ: Μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης η λίστα με τις διαθεσιμότητες
Για μαύρη σελίδα της συγκυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους κάνει λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την κατάθεση της λίστας με τις διαθεσιμότητες των δημοσίων υπαλλήλων.

«Όλα τα μέτρα που παίρνονται αφορούν στη στρατηγική της κυβέρνησης και της ΕΕ για εξασφάλιση της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων, με στρατιές ανέργων, εργαζόμενους με μισθούς πείνας και σε μόνιμη ανασφάλεια», τονίζει ο Περισσός, σημειώνοντας ότι «τα περί «εξυγίανσης του κρατικού μηχανισμού» και «εξασφάλισης της κρατικής χρηματοδότησης» αποτελούν πρόσχημα και δικαιολογία».

Κλείσιμο
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να μην χάσουν άλλο χρόνο, «να γυρίσουν την πλάτη στους συνεχείς εκβιασμούς της κυβέρνησης “μέτρα ή χρεοκοπία”, αλλά και στις αυταπάτες που καλλιεργούν τα άλλα κόμματα της ΕΕ ότι μπορούν να συνυπάρξουν τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα εντός των τειχών του συστήματος, της ΕΕ και των μονοπωλίων».

«O μόνος δρόμος βρίσκεται στο κοινό μέτωπο και τον αγώνα εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αυταπασχολούμενων και φτωχών αγροτών, για καμία απόλυση-διαθεσιμότητα, απόκρουση των μέτρων, ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής», τονίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης