Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;

Η Ρομίνα Ξύδα, μια νέα και δυναμική μανούλα γεμάτη με αμέτρητες, χιλιάδες απορίες, ζητάει μέσω του laptop της, τη βοήθεια και την καθοδήγηση των ειδικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τη σχέση μας μαζί τους!

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;
“Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;” Πόσες φορές έχουμε θέσει την παραπάνω ερώτηση στο δικό μας παιδί ή στο παιδί κάποιου άλλου; Τι περιμένουμε ν΄ ακούσουμε; Πόσο “βαραίνουν” τα παιδιά τέτοιο είδους ερωτήματα; Τι οφείλουμε να κάνουμε για να δούμε το παιδί μας να επιλέγει μόνο του το επάγγελμα που θα το κάνει έναν πραγματικά ευτυχισμένο ενήλικα;

Η Ρομίνα Ξύδα ξέρει και όπως λέει: “Mου αρέσουν πολύ τα παιδιά που όταν τα ρωτάς “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;” σου απαντούν “Δεν ξέρω”. Πόσο αληθινό, πόσο σοφό είναι αυτό το “Δεν ξέρω”. Αν μπορούσαμε να συλλάβουμε το μέγεθος της σοφίας του, τότε θα ήμασταν σίγουρα καλύτεροι γονείς. Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να προσφέρω στα παιδιά μου έναν ορίζοντα επιλογών απ' όπου ολομόναχα θα μπορέσουν κάποτε να επιλέξουν το δικό τους επαγγελματικό άστρο. Αυτό που θα λάμπει όσο εκείνα θέλουν κι όσα εκείνα μπορούν...”

Κλείσιμο
Δείτε το επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης