Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για τα παιδιά

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για τα παιδιά

Οι θεατρικές παραστάσεις που υπόσχονται να μας βάλουν στο κλίμα των γιορτών

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για τα παιδιά
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Η γιορτινή ατμόσφαιρα, οι στολισμένοι δρόμοι και πολλές παραστάσεις εμπνευσμένες από τα Χριστούγεννα, κάνουν αυτές τις μέρες για τα μικρά παιδιά, να μοιάζουν μαγικές. Το babyads.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις που υπόσχονται να σας βάλουν στο κλίμα...

«Ο Καρυοθραύστης», το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων
Κλείσιμο
Μία από τις πιο ιστορικές ακαδημίες μπαλέτου στον κόσμο, το Bolshoi Ballet Academy, έρχεται στην Αθήνα και σκορπίζει φέτος τη μαγική του χρυσόσκονη στο θέατρο Badminton. Ο Καρυοθραύστης, το πιο φημισμένο και αγαπημένο μπαλέτο των γιορτινών ημερών, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ζωντανεύει στη σκηνή από τους χορευτές της φημισμένης Ακαδημίας Μπαλέτου και τους σολίστ του Θεάτρου Μπολσόι, χαρίζοντας ευφορία σε μικρούς και μεγάλους!

Από τις 19 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, οι θεατές θα ζήσουν τη μαγεία του παραμυθιού με ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του κόσμου σε μία καταπληκτική παραγωγή.

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή,
τηλ: 13855 και (+30) 210 88 40 600

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Βιέννη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς σε μια νέα χριστουγεννιάτικη παράσταση του θεάτρου σκιών με ζωντανή μουσική, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 19 Δεκεμβρίου 2015. Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία συμπράττει με τον ανατρεπτικό Παντελή Αμπαζή και ερμηνεύουν ζωντανά πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών ενώ αλληλεπιδρούν με τις φιγούρες του Καραγκιόζη, σε μια παράσταση που η παράδοση συναντά το σήμερα με πολύ χιούμορ και περιπέτεια.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Aίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Ημερομηνία: 19 – 29 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00 (εκτός 24/12)

Τιμή Εισιτηρίου: 12€

Πληροφορίες: 210 72.82.333

«Ο θείος Σκρούτζ»

Παιδική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Τσαρλς Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη ιστορία». Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας άνθρωπος μίζερος και τσιγκούνης που έχει ξεχάσει από πού ξεκίνησε, όταν διαπιστώνει πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει όλα τα λάθη του παρελθόντος. Καθώς η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικές, όπως βέβαια είναι τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις, η ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ έρχεται πιο κοντά στο σήμερα, με πολύ τραγούδι και διαδραστικά στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στο babyads.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης