Σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης το Μουντιάλ

Σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης το Μουντιάλ

Εκατομμύρια τηλεθεατές από όλη την υφήλιο παρακολουθούν τους αγώνες της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου

Βρετανία: Διώξεις για εγκλήματα πολέμου στο Ιράκ
Σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης το Μουντιάλ
Όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης έχουν σπάσει οι αγώνες του Μουντιάλ της Βραζιλίας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Στην κορυφή βρίσκεται όπως αναμενόταν ο αγώνας της πρεμιέρας Βραζιλία-Κροατία τον οποίο παρακολούθησαν 42,9 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι τηλεθεατές.

Κλείσιμο
Εντυπωσιακός είναι επίσης ο αριθμός των 11,1 εκατομμυρίων Αμερικανών που στήθηκαν μπροστά στην τηλεόρασή τους για να δουν τον αγώνα ΗΠΑ-Γκάνα παρά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα.

Το ίδιο, αν όχι περισσότερο, εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των 34,1 τηλεθεατών από την Ιαπωνία που έκατσα να δούν τον αγώνα της εθνικής τους ομάδας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Αντίθετα αναμενόμενος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αριθμός των συνολικά 27 εκατομμυρίων τηλεθεατών από Ιταλία και Βρετανία που είδαν τον αγώνα των δύο χωρών.

Σε 26,4 εκατομμύρια ανήλθε, τέλος, ο αριθμός των Γερμανών που είδαν από το κανάλι ARD το θρίαμβο της εθνικής τους ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης