Έντεκα Έλληνες σχεδιαστές στο «Balkan Fashion Week 2017»

Έντεκα Έλληνες σχεδιαστές στο «Balkan Fashion Week 2017»

Ένα μοναδικό event όπου η μόδα συναντά την 7η τέχνη

Έντεκα Έλληνες σχεδιαστές στο «Balkan Fashion Week 2017»
Τα χολιγουντιανά στούντιο Nu Boyana στη γειτονική Σόφια, ανοίγουν τα πλατό τους για να υποδεχτούν έντεκα Έλληνες σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο Balkan Fashion Week 2017 σε ένα μοναδικό event όπου η μόδα συναντά την 7η τέχνη αφού για πρώτη φορά, η εβδομάδα μόδας “συμπορεύεται” με το διεθνούς κύρους International Film Festival, ASVOFF. Το ASVOFF αφήνει την έδρα του, το εθνικό μουσείο του Παρισιού, και ταξιδεύει στη Σόφια για να βρεθεί στα στούντιο που έχουν γυριστεί υπερπαραγωγές του Hollywood.

Η ομάδα των 11 (Εύα Γούναρη, Φωτεινή Κοστούλη, Λένα Παπαγεωργίου,Εμμανουέλα Κουρούδη, Νικολέττα Βερβερίδου, Αθηνά και Αναστάσιος Τρανούλης, Joy Κουμεντάκου, Σταυρούλα Καζιάλε, Πηνελόπη Ράλλη, Ζήσης Κουκουλόπουλος, Νεφέλη Παπαναγιώτου) θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, σε ένα φαντασμαγορικό fashion show, που θα φιλοξενεί στις πρώτες σειρές, εκπρόσωπους της Vogue, Elle, Grazia, LA Fashion, Fashion TV που αποτελούν “ιερές βίβλους” της παγκόσμιας fashion industry ενώ η Diane Pernet Πρόεδρος και ιδρύτρια του ASVOFF, η Rossy De Palma μούσα του Gaultier και του Αλμοδοβαρ, ο Eric Daman σχεδιαστής των κουστουμιών του Sex and the city, ο Kim Jones Style Director της Louis Vuitton και ο Marc Happel από τα Μπαλέτα της Νέας Υόρκης είναι μερικά από τα ονόματα που θα βρίσκονται εκεί.

Κλείσιμο
«Είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό γεγονός στο χώρο της μόδας και της έβδομης τέχνης.», λένε η fashion designer Joy Κουμεντάκου και o Costantino Roselli συνιδρυτές της Weird Authentic People, Fashion Branding Agency που εκπροσωπεί τους Έλληνες σχεδιαστές και προσθέτουν.

«Οι σχεδιαστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν τα ρούχα τους και τα αξεσουάρ μπροστά στις κάμερες από διεθνή τύπο και τηλεόραση, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν για φόντο τους τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Κούβα και τόσα άλλα μέρη σαν να βρίσκονται εκεί. Επίσης θα μπορούν να κλείσουν πολύ καλές συμφωνίες με πιθανούς αγοραστές απ’όλο τον κόσμο».

Η fashion designer Joy Κουμεντάκου





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης