Victoria Silvstedt: Πόζες με λεοπάρ μπικίνι

Victoria Silvstedt: Πόζες με λεοπάρ μπικίνι

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε τη Σουηδέζα καλλονή να χαλαρώνει σε σκάφος φορώντας ένα υπέροχο λεοπάρ μπικίνι, το οποίο είναι από τα καλύτερα μαγιό που έχει φορέσει

Victoria Silvstedt: Πόζες με λεοπάρ μπικίνι
Σε πολυτελή σκάφη στις θάλασσες της Ισπανίας κάνει διακοπές εδώ και αρκετό καιρό η εντυπωσιακή Victoria Silvstedt, η οποία αν και λίγο πριν τα 41 της, διατηρείται σε άψογη φόρμα. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε τη Σουηδέζα καλλονή να χαλαρώνει σε σκάφος φορώντας ένα υπέροχο λεοπάρ μπικίνι, το οποίο είναι από τα καλύτερα μαγιό που έχει φορέσει.

Κλείσιμο


Το πρώην κουνελάκι του «Playboy», έχει αφήσει πίσω της εδώ και καιρό το μόντελινγκ και τις φωτογραφήσεις και ασχολείται με τη νέα σειρά ρούχων παραλίας που έχει λανσάρει μαζί με τη σχεδιάστρια Marie Meili και ονομάζεται Very By Victoria Silvstedt.



 
Η σειρά αυτή περιλαμβάνει σούπερ σέξι ρούχα για τη θάλασσα (μαγιό, παρεό, μπουρνούζια), τα οποία ξεκινούν από τα 20 ευρώ και είναι προσιτά για όλους. Για την προώθηση μάλιστα των ρούχων της η Silvstedt έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης