Gigi Hadid: Θα πηγαίνατε για σερφ μαζί της;

Gigi Hadid: Θα πηγαίνατε για σερφ μαζί της;

Η 19χρονη Gigi φόρεσε ένα καυτό μπικίνι της Victoria's Secret φυσικά και με μια σανίδα του σερφ υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στο event παρακινώντας τους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα

Gigi Hadid: Θα πηγαίνατε για σερφ μαζί της;
Μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει ως το αντίπαλο δέος της ζουμερής Kate Upton, όμως η συγκεκριμένη κυρία είναι μια κατηγορία από μόνη της και δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη. Και αυτό γιατί αν και εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ μόλις δυο χρόνια έχει γίνει τόσο περιζήτητη που δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται και να ποζάρει.

Ο λόγος για τη 19χρονη Gigi Hadid, η οποία πρωταγωνίστησε αυτές τις μέρες στο event που διοργάνωσε η Victoria's Secret σε παραλία στο Μαϊάμι, ένα event αφιερωμένο στο Spring Break. Η όμορφη Gigi φόρεσε ένα καυτό μπικίνι της Victoria's Secret φυσικά και με μια σανίδα του σερφ υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στο event παρακινώντας τους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα. Μαζί της, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ήταν και το μοντέλο Cody Simpson με τον οποίο η 19χρονη είναι ζευγάρι.

Κλείσιμο


Μετά το event οι δυο τους άρχισαν εκτός από τις βόλτες στους δρόμους του ηλιόλουστου Μαϊάμι και τα καυτά φιλιά.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης