Taylor Swift-Karlie Kloss: Μαζί ακόμα και σε φωτογράφηση

Taylor Swift-Karlie Kloss: Μαζί ακόμα και σε φωτογράφηση

"Πριν γνωριστούμε όλοι μας έλεγαν ότι έπρεπε να το κάνουμε γιατί είναι μοιραίο να γίνει. Θυμάμαι τους μακιγιέζ που με έβαφαν και τους κομμωτές που μου έφτιαχναν τα μαλλιά να μου λένε ότι θα έπρεπε να γίνω κολλητή φίλη με την Karlie γιατί μοιάζαμε πολύ"

Taylor Swift-Karlie Kloss: Μαζί ακόμα και σε φωτογράφηση
Τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου πριν από δυο περίπου μήνες τις ήθελαν ζευγάρι. Οι ίδιες δήλωναν και δηλώνουν κολλητές φίλες. Ο λόγος για τις δυο  κυρίες, το μοντέλο της Victoria's Secret Karlie Kloss και την τραγουδίστρια της Country Taylor Swift, οι οποίες αγνοώντας όλα τα σχόλια για τη "στενή" τους σχέση φωτογραφήθηκαν στο περιοδικό μόδας “Vogue” του Μαρτίου με θέμα “Στο δρόμο με δυο φίλες”.

Κλείσιμο


Η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό για τη σχέση της με την 22χρονη Kloss λέγοντας πώς τη γνώρισε στo Victoria's Secret Fashion Show στη Νέα Υόρκη το 2013: “ Πριν γνωριστούμε όλοι μας έλεγαν ότι έπρεπε να το κάνουμε γιατί είναι μοιραίο να γίνει. Θυμάμαι τους μακιγιέζ που με έβαφαν και τους κομμωτές που μου έφτιαχναν τα μαλλιά να μου λένε ότι θα έπρεπε να γίνω κολλητή φίλη με την Karlie γιατί μοιάζαμε πολύ. Επίσης μου έλεγαν ότι ήταν πολύ καλή κοπέλα και σε κάθε επίδειξη τους πήγαινε μπισκότα. Οταν τελείωσε το show της Victoria's Secret μου τη γνώρισαν και κολλήσαμε”.  























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης