Arianny Celeste-Brittney Palmer: Δείτε τα πιο καυτά ring girls της Αμερικής

Arianny Celeste-Brittney Palmer: Δείτε τα πιο καυτά ring girls της Αμερικής

Ο λόγος για την 28χρονη Arianny Celeste από το Λας Βέγκας και την 27χρονη Brittney Palmer από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι δυο από τα πιο καυτά και γνωστά ring girls της Αμερικής

Arianny Celeste-Brittney Palmer: Δείτε τα πιο καυτά ring girls της Αμερικής
Ξεσηκώνουν το κοινό με τις πόζες που παίρνουν όταν αλλάζουν τις καρτέλες και τα νούμερα στους αγώνες πυγμαχίας και κικ μπόξινγκ. Τα δε αντρικά περιοδικά τις έχουν συμπεριλάβει αμέτρητες φορές στις λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Ο λόγος για την 28χρονη Arianny Celeste από το Λας Βέγκας και την 27χρονη Brittney Palmer από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι δυο από τα πιο καυτά και γνωστά ring girls της Αμερικής. Οι δυο κοπέλες φωτογραφήθηκαν μαζί εκτός ερένας φορώντας μαγιό με την αμερικανική σημαία.

Η Brittney χορεύει από τα δυο της χρόνια και έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Στον ελεύθερο χρόνο της είναι εθελόντρια στον οργανισμό ChildrenofourVillages και βοηθάει παιδιά που πάσχουν από AIDS στη Ναμίμπια. Τον Μάιο του 2014 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Aaron Zalewski.

Κλείσιμο


Η Arianny, με το απίστευτα γυμνασμένο σώμα, και καταγωγή από Μεξικό και Φιλιππίνες, δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται για τα αντρικά περιοδικά που τη φιλοξενούν συνέχεια στις σελίδες τους. To 2006 ψηφίστηκε ως το καλύτερο ring girl της χρονιάς και τον ίδιο τίτλο έλαβε και το 2010.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης