Οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου χωρίς μέικ απ

Οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου χωρίς μέικ απ

Παραμένουν υπέροχες και μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους καθώς και τα αγαπημένα τους προϊόντα

Οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου χωρίς μέικ απ
Καθεμία από τις γυναίκες που θα δείτε παρακάτω έχει απασχολήσει τον κόσμο της μόδας και των celebrities με τη μοναδική της ομορφιά. Οι περισσότερες βρίσκονται στη δημοσιότητα επί δεκαετίες και παρά το γεγονός ότι έχουν πλέον μεγαλώσει παραμένουν εκθαμβωτικά όμορφες. Το περιοδικό Harper' s Bazaar τις φωτογράφισε χωρίς μακιγιάζ και τους ζήτησε να μοιραστούν τα μυστικά της ομορφιάς τους.


Κλείσιμο
Kristan McMenamy



Τη δεκαετία του 90 θεωρούνταν ένα από τα πλέον διάσημα μοντέλα. Πλέον στα 48 και μητέρα 4 (!) παιδιών εξακολουθεί να περπατάει στην πασαρέλα και να εργάζεται ως μοντέλο. Το μυστικό της: «Δεν αφήνω ποτέ την επιδερμίδα μου να αφυδατωθεί. Αγαπημένο μου προϊόν είναι το Nuxe Paris». Επίσης λατρεύει τη hot yoga. Αφού ιδρώσει από την άσκηση, κάνει μπάνιο και βάζει σησαμέλαιο στο υγρό δέρμα της.


Cindy Crawford



Τα πολλά λόγια είναι περιττά για αυτή τη γυναίκα που και στα 48 εξακολουθεί να αποτελεί φαντασίωση για τον αντρικό πληθυσμό. Αγαπημένα της προϊόντα είναι τα Meaningful Beauty και προσέχει ιδιαίτερα τα μαλλιά της με Moroccan Oil.


Amber Valletta



Η 40χρονη καλλονή, πασίγνωστη από το χώρο του μόντελινγκ επί του παρόντος προσπαθεί να γίνει ηθοποιός. Το προϊόν που χρησιμοποιεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο για να είναι όμορφη είναι το αντηλιακό της. Το φοράει ακόμα και όταν έχει συννεφιά. Επίσης χρησιμοποιεί προϊόντα Epicuren και Dermalogica.


Nadja Auermann



Τη δεκαετία του 90 η γερμανίδα καλλονή είχε γίνει διάσημη για τα πλατινέ μαλλιά της και τα ατελείωτα πόδια της. Στα 43 της σήμερα λέει ότι της αρέσει η φυσική ομορφιά και αποφεύγει το βαρύ μέικ απ. Οταν βάφεται, επικεντρώνεται μόνο σε ένα σημείο του προσώπου της, είτε τα μάτια, είτε τα χείλη. Διατηρεί το απόλυτα ξανθό στα μαλλιά της, και το πετυχαίνει μόνο στο κομμωτήριο του Vidal Sassoon στο Βερολίνο, όπως λέει η ίδια.


Claudia Schiffer



Είναι 44 ετών και όμως τίποτε δεν τη σταματάει από το να κάνει την αγαπημένη της δουλειά. Αλλωστε καμία δεν ποζάρει όπως η Claudia Schiffer και αυτό το ξέρουν κορυφαίοι οίκοι, όπως η D&G και η Loreal, που την έχουν ως κεντρικό τους πρόσωπο. Η ίοδια λέει ότι το μυστικό της ομορφιάς της είναι η διατροφή της και πως από τότε που σταμάτησε να τρώει γαλακτοκομικά βελτιώθηκε η επιδερμίδα της.


Helena Christensen



Η Δανή καλλονή που πλέον είναι 46 ετών έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων από την εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ του Chris Isaak «Wicked Game». Παραμένει εξίσου όμορφη και το αγαπημένο της προϊόν είναι η Nude Miracle Mask που κοστίζει 70 δολάρια. Επίσης επισκέπτεται συχνά κέντρα αισθητικής για να αναζωογονεί το δέρμα της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης