Βρετανός σχεδιαστής έφτιαξε γόβες - στιλέτο για καθημερινό περπάτημα

Βρετανός σχεδιαστής έφτιαξε γόβες - στιλέτο για καθημερινό περπάτημα

Φτιαγμένες από ατσάλι και σιλικόνη, υπόσχονται ξεκούραστο περπάτημα 24 ώρες το 24ωρο, λέει ο
σχεδιαστής Κρις Σέλις

Βρετανός σχεδιαστής έφτιαξε γόβες - στιλέτο για καθημερινό περπάτημα
Αθάνατες... γόβες στιλέτο από ατσάλι και μασίφ ασήμι που υπόσχονται ξεκούραστο περπάτημα, ισχυρίζεται ότι δημιούργησε Βρετανός σχεδιαστής υποδημάτων.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o Κρις Σέλις υποστηρίζει ότι βρήκε την ιδανική λύση για τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου που λατρεύουν τις γόβες- στιλέτο και θέλουν τις φορούν όχι μόνο τις βραδυνές ώρες αλλά και στην καθημερινότητά τους. Το νέο δημιούργημά του είναι τα ψηλοτάκουνα «Borgezie Riviera», ένα ζευγάρι γόβες- στιλέτο από ατσάλι, υλικό από το οποίο φτιάχνονται τα πιρούνια και τα κουτάλια, και μασίφ ασήμι.

Κλείσιμο


Τα σκληρά αυτά υλικά, σε συνδυασμό με την σιλικόνη, υπόσχονται άνετο περπάτημα στις γυναίκες που τα φορούν και όχι μόνο. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με την βοήθεια της σιλικόνης σε επίμαχα σημεία που θεωρούνται ξεκούραστα για το πέλμα, έχουν εγγύηση χίλια χρόνια, όσο περίπου είναι η τιμή τους- χίλιες λίρες. Ο 48χρονος σχεδιαστής υποδημάτων από το Μπέρμιγχαμ θεωρεί ότι οι γόβες -στιλέτο είναι τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι είναι φτιαγμένα από μέταλλο.

Δύο χρόνια προσπαθούσε να τελειοποιήσει το δημιούργημά του και, όπως ο ίδιος δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα, τα κατάφερε: «Ηταν μία δύσκολη διαδικασία γιατί έπρεπε να ληφθούν υπόψη οι συμβουλές των ορθοπεδικών και να συνδυαστούν αρμονικά με τις επιταγές της μόδας».

 Η σόλα και το τακούνι των Borgezie Riviera μπορούν να αντικατασταθούν, έτσι ώστε τα παπούτσια να αντέχουν στο χρόνο, προσθέτει ο Βρετανός σχεδιαστής ο οποίος επισημαίνει ότι η τιμή τους μπορεί να είναι αρκετά τσιμπημένη, ωστόσο, πρόκειται για μία καλή επένδυση.

«Οι γόβες αυτές είναι μία καλή επένδυση αν σκεφθεί κανείς ότι οι γυναίκες θα μπορούν να τα δώσουν και στις εγγονές τους», τονίζει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης