Rosie Huntington: Για άλλη μια φορά braless

Rosie Huntington: Για άλλη μια φορά braless

Η 26χρονη Βρετανή καλλονή της Victoria’s Secret, η οποία συνοδευόταν από τον 46χρονο αρραβωνιαστικό της Jason Statham, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά χωρίς εσώρουχο μέσα από την μπλούζα της, η οποία άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της

Rosie Huntington: Για άλλη μια φορά braless
Φορώντας μια animal print γκρι μάξι φούστα Isabel Marant, αξίας 800 περίπου ευρώ, και μια μαύρη μπλούζα χωρίς ώμους εθεάθη η Rosie Huntington σε πρόσφατη έξοδό της για φαγητό στο παραλιακό Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Κλείσιμο


Η 26χρονη Βρετανή καλλονή της Victoria’s Secret, η οποία συνοδευόταν από τον 46χρονο αρραβωνιαστικό της Jason Statham, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά χωρίς εσώρουχο μέσα από την μπλούζα της, η οποία άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της. Η braless εμφάνιση φαίνεται πως είναι μια από τις αγαπημένες του μοντέλου, το οποίο θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της πασαρέλες, με ιδιαίτερη αδυναμία το boho στυλ.



Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Βρετανός ηθοποιός Statham και η Rosie σκέφτονται σοβαρά, παρά τα κατά καιρούς προβλήματα που περνάει η σχέση τους, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2010. H Huntington στο παρελθόν είχε μια σύντομη σχέση με τον Γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης