Ο Χάρι μιλά για τα Χριστούγεννα με τη Μέγκαν: Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ

Ο Χάρι μιλά για τα Χριστούγεννα με τη Μέγκαν: Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ

«Η βασιλική οικογένεια λατρεύει να την έχει μαζί της» δήλωσε για τη μέλλουσα σύζυγό του 

Ο Χάρι μιλά για τα Χριστούγεννα με τη Μέγκαν: Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ
Για τα πρώτα Χριστούγεννα της αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι στο Radio 4 του BBC και όπως δήλωσε πέρασε «φανταστικά»

Ο 33χρονος γαλαζοαίματος έπαιξε για λίγο το ρόλο του παρουσιαστή στην  εκπομπή Today και η συνέντευξή του με τον Μπαράκ Ομπάμα - η πρώτη από τότε που άφησε το Οβάλ Γραφείο- μεταδόθηκε live στον «αέρα».

Κλείσιμο
Ο Χάρι ανέκρινε τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο, ο οποίος προέτρεψε τους παγκόσμιους ηγέτες να χρησιμοποιούν σωστά τα social media, προειδοποιώντας ότι μπορεί να στρεβλώσουν την κατανόηση πολύπλοκων ζητημάτων. 

Ωστόσο, μπήκε στη θέση του ανακρινόμενου, όταν δέχθηκε μία... «καταιγίδα» ερωτήσεων από την παρουσιάστρια της εκπομπής Sarah Montague. 



Και όπως ήταν φυσικό ρώτησε για την Μέγκαν Μαρκλ και το πώς πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια. «Ήταν φανταστικά και πραγματικά το ευχαριστήθηκε».

«Περάσαμε τέλεια μαζί με τον αδελφό μου και τη νύφη μου και τα πιτσιρίκια να τρέχουν γύρω γύρω. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά. Είμαστε η οικογένεια που δεν είχε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, προσθέτοντας ότι «άρεσε πολύ στη βασιλική οικογένεια το γεγονός ότι ήταν μαζί τους στο Σάντριγχαμ.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν υπήρχαν οικογενειακές παραδόσεις που έπρεπε να εξηγήσουν στη Μέγκαν, εκείνος απάντησε χαριτολογώντας:  «Πολλά, νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που γνωρίζω και κάθε οικογένεια έχει την πολυπολοκότητά της. Αλλά εκείνη έκανε μία θαυμάσια δουλειά μπαίνοντας σε αυτή».

Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ χώρισαν το 1987, ενώ ο πατέρας της Τόμας, δεν έχει γνωρίσει ακόμη τον γαλαζοαίματο μέλλοντα γαμπρό του. 

Ο Χάρι αποκάλυψε ότι φωνάζει τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, απλά... «pa», ενώ για το αν θα καλέσει τον Ομπάμα στο γάμο του είπε: «Δεν ξέρω για αυτό, δεν έχουμε φτιάξει ακόμα τη λίστα καλεσμένων. Ποιος ξέρει αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Δεν θα ήθελα να χαλάσω αυτή την έκπληξη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης