Ηρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας κάνει... θαύματα στο στύλο

Ηρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας κάνει... θαύματα στο στύλο

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις υψηλές επιδόσεις της στο στύλο φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, ένα καυτό brazilian σορτσάκι και αθλητικό τοπ

Ηρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας κάνει... θαύματα στο στύλο
Παλιά και διαχρονική αγάπη το pole dancing για την καλλίγραμμη κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας και του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη.

Με μια φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις υψηλές επιδόσεις της στο στύλο φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό. Με καυτό brazilian σορτσάκι και αθλητικό τοπ, προσέφερε ένα φωτογραφικό δώρο στους άρρενες του διαδικτύου αφού με μία ανάποδη φιγούρα της απέδειξε ότι η ενασχόλησή της με διάφορα είδη εκγύμνασης απέδωσαν καρπούς.

Κλείσιμο
Ιδιοκτήτρια δύο καταστημάτων παιδικών ρούχων και δημιουργός συλλογής επίσης παιδικής σειράς ρούχων, η Ηρα Κατσαντώνη δηλώνει λάτρης των παιδιών και ευελπιστεί να καταφέρει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αφού ο πρώτος της γάμος έληξε άδοξα. Με τέτοιες αναρτήσεις, οι υποψήφιοι γαμπροί θα συνωστίζονται στη λίστα της.






































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης