«Μια κούκλα από ατσάλι»: Βιβλίο για τον χωρισμό της Αθηνάς από τον Ντόντα γράφει ο Αλέξης Μανθεάκης

«Μια κούκλα από ατσάλι»: Βιβλίο για τον χωρισμό της Αθηνάς από τον Ντόντα γράφει ο Αλέξης Μανθεάκης

«Το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της "Χρυσής Κληρονόμου" και του ιππέα playboy Doda», υπόσχεται να αποκαλύψει ο παλιός σύμβουλος του Τιερί Ρουσέλ, που βρίσκεται κοντά στην Αθηνά Ωνάση

«Μια κούκλα από ατσάλι»: Βιβλίο για τον χωρισμό της Αθηνάς από τον Ντόντα γράφει ο Αλέξης Μανθεάκης
Βιβλίο για την Αθηνά Ωνάση ετοιμάζει ο συνεργάτης και παλιός σύμβουλος του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, Αλέξης Μανθεάκης. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω facebook αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες, τις οποίες συνοδεύει το παρακάτω κείμενο: «Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η 'γλυκιά και τρυφερή' όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της "Χρυσής Κληρονόμου" και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο...στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου "A Doll Made of Steel" - ("Μια Κούκλα από Ατσάλι")». 

Κλείσιμο


Είναι γνωστό ότι ο κ. Μανθεάκης, ο οποίος, εκτός των άλλων, έχει πρωτοστατήσει και στον αγώνα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα από την Αγγλία, βρίσκεται εδώ και δυο χρόνια περίπου στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση. Ο ίδιος πιστεύει ότι η Αθηνά η οποία δείχνει να μοιάζει στον παππού την τον αείμνηστο Αριστοτέλη Ωνάση, θα βγει στο τέλος νικήτρια από την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της. 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης