Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Ντόντα η Αθηνά Ωνάση

Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Ντόντα η Αθηνά Ωνάση

«Μεγάλο χαστούκι για την Αθηνά», γράφει ο ξένος Τύπος - Δικαστήριο της Βραζιλίας δίνει το δικαίωμα στον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου να έχει πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο, πράγμα που είχε απαγορεύσει η Αθηνά

Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Ντόντα η Αθηνά Ωνάση
«Μεγάλο χαστούκι για την Αθηνά», γράφει ο ξένος Τύπος! Έτσι ερμηνεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης την απόφαση που δικαιώνει τον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου, Αλβάρο ντε Μιράντα.

Μετά το χωρισμό, η Αθηνά είχε απαγορεύει στον Ντόντα να πλησιάζει τα άλογά τους, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου αλόγου του βραζιλιάνου ιππέα, του Κορνέττο Κ.

«Μετά την απαγόρευση της Αθηνάς, ο Αλβάρο δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού προσέφυγε στη δικαιοσύνη της Βραζιλίας διεκδικώντας να πάρει πίσω το άλογο», γράφει το «The Weekly Observer».

Κλείσιμο
Πρόσφατα το δικαστήριο δικαίωσε τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς και του δίνει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση τόσο στο άλογο, όσο και στον αθλητικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο ιππικό κέντρο στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας, το οποίο έφτιαξαν με την Αθηνά στη διάρκεια του γάμου τους.

Σημειώνεται ότι ο Αλβάρο είχε αγωνιστεί με το άλογο Κορνέττο Κ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δείτε βίντεο: Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Ντόντα η Αθηνά Ωνάση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης