Ο κολλητός του Χανταμπάκη, Γιώργος Μανίκας: «Δεν κορόϊδεψα τον Ντάνο»

Ο κολλητός του Χανταμπάκη, Γιώργος Μανίκας: «Δεν κορόϊδεψα τον Ντάνο»

Ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη ξεκαθαρίζει ότι δεν χλεύασε τα σταυροκοπήματα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο κολλητός του Χανταμπάκη, Γιώργος Μανίκας: «Δεν κορόϊδεψα τον Ντάνο»
Θαυμαστές του Γιώργου Αγγελόπουλου ανήρτησαν σε σελίδα που δημιούργησαν στο Instagram, για τον Σκιαθίτη παίκτη του «Survivor», ένα βίντεο με πρωταγωνιστή, τον Γιώργο Μανίκα.

Ο Γιώργος Μανίκας μαζί με τον κολλητό του φίλο Στέλιο Χανταμπάκη, βρέθηκαν το Σάββατο σε ένα event στο Σχοινιά που είχε τίτλο «Surviving games». Τα «Χανταμπάκια» όπως ονομάστηκαν οι παίκτες που ανήκαν στην ομάδα του Στέλιου Χανταμπάκη, αναμετρήθηκαν με τα «Μανικάκια», για έπαθλο αξίας 250 ευρώ.
Κλείσιμο

Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι'αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους.... Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner

A post shared by Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) on


Σε βίντεο από την αναμέτρηση αλά «Survivor» ο Γιώργος Μανίκας φαίνεται να κάνει πολλές φορές τον σταυρό του και να φιλάει τους καρπούς των χεριών του, προκαλώντας το ηχηρό γέλιο του κολλητού του φίλου, Στέλιου Χανταμπάκη.

                         Ο Μανίκας και ο Χανταμπάκης


«Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό
»,  ακούγεται να λέει ο  Γιώργος Μανίκας, γονατισμένος στην αμμουδιά.

Με νέα ανάρτησή του ο Γιώργος Μανίκας, ξεκαθαρίζει ότι δεν κορόϊδεψε τον Ντάνο, όπως θεωρήθηκε από πολλούς και ότι φιλώντας τους καρπούς του, ασπάστηκε το κομποσχοίνι του από την Τήνο. Μάλιστα τόνισε: «Όποιος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του είναι απαράδεκτος!».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης