Πρίντεζης-Μπουρούσης: Ο «κόκκινος» Γιώργος και ο «πράσινος» Γιάννης μαζί στην Πάρο

Πρίντεζης-Μπουρούσης: Ο «κόκκινος» Γιώργος και ο «πράσινος» Γιάννης μαζί στην Πάρο

Οι δυο μπασκετμπολίστες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των Κυκλάδων αποδεικνύοντας ότι έξω από το γήπεδο είναι πάντα φίλοι

Πρίντεζης-Μπουρούσης: Ο «κόκκινος» Γιώργος και ο «πράσινος» Γιάννης μαζί στην Πάρο
Μέσα στο παρκέ, σπρώχνονται, παλεύουν για ένα ριμπάουντ ή μια τάπα, έρχονται face to face σε κάθε ντέρμπι, θέλουν και οι δύο να κερδίσει η ομάδα τους αλλά μέχρι εκεί.

Εκτός παρκέ ο Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Μπουρούσης του Παναθηναϊκού παραμένουν δυο καλοί φίλοι που δεν έχουν πραγματικά να χωρίσουν τίποτε.

Κλείσιμο
Κάτι που φάνηκε προ ημερών όταν εμφανίστηκαν ο πρώτος με την σύντροφό του Στέλλα, η οποία θα τον κάνει μπαμπά τον ερχόμενο Αύγουστο και ο δεύτερος με την σύζυγό του Χριστίνα.
Αμφότεροι κάνουν διακοπές στην Πάρο, μετά το τέλος μιας δύσκολης όσο και κουραστικής σεζόν με τις ομάδες τους, η οποία έληξε πριν λίγες εβδομάδες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης



Ο Γιάννης Μπουρούσης



Χαλαροί και άνετοι κάθισαν σε ένα από τα τραπέζια του πιο must εστιατορίου της Νάουσας, του Barbarossa, για να απολαύσουν το φαγητό τους, μετά από μαι μέρα στη θάλασσα.

Το κυρίως μενού που απόλαυσαν περιελάμβανε κριθαρότο με θαλασσινά και κωλοχτύπα, ένα οστρακόδερμο που θεωρείται ανώτερο από τον αστακό, ενώ οι κυρίες της εξαμελούς παρέας, απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης