Ο Μπιλ Κόσμπι υποστηρίζει πως οι καταγγελίες εναντίον του οφείλονται σε ρατσιστική συμπεριφορά

Ο Μπιλ Κόσμπι υποστηρίζει πως οι καταγγελίες εναντίον του οφείλονται σε ρατσιστική συμπεριφορά

Ο 79χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είναι ο ίδιος θύμα ρατσισμού, λόγω του χρώματος του, κάτι που ισχυρίστηκε και η κόρη του σε πρόσφατες δηλώσεις της

Ο Μπιλ Κόσμπι υποστηρίζει πως οι καταγγελίες εναντίον του οφείλονται σε ρατσιστική συμπεριφορά
Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι
μετατράπηκε από τον πιο αγαπημένο κωμικό της χώρας σε ένα από τα πιο αντιπαθητικά άτομα της αμερικανικής σόου μπιζ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν δύο χρόνια, με περισσότερες από 35 γυναίκες να τον κατηγορούν πως αφού τις νάρκωσε, τις βίασε.

Κλείσιμο


Ο ίδιος, δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να δώσει την δική του εξήγηση για τις καταγγελίες εις βάρος του, σε μία συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα στην αμερικανική τηλεόραση. Μάλιστα, ο 79χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είναι ο ίδιος θύμα ρατσισμού, λόγω του χρώματος του, κάτι που ισχυρίστηκε και η κόρη του σε πρόσφατες δηλώσεις της.



Όπως σχολίασε ο Κόσμπι μετά από την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα μπορούσαν οι καταγγελίες εναντίον να είναι απόρροια ρατσιστικής συμπεριφοράς, ο ίδιος σχολίασε: «Θα μπορούσε, θα μπορούσε. Δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που βλέπω και τα συνδέω με την υπόθεση και υπάρχουν πολλά “πλοκάμια”. Τόσα πολλά διαφορετικά διαβολικά, είναι η κατάλληλη λέξη. Και πραγματικά πιστεύω πως κάποια από αυτά μπορεί να είναι λόγω αυτού».



Ωστόσο, γεγονός είναι πως κάποια από τα θύματα του 79χρονου διάσημου κωμικού είναι γυναίκες αφροαμερικανικής καταγωγής, κάτι που επισημάνθηκε στον Κόσμπι, με τον ίδιο να αφήνει να υπονοηθεί πως ίσως υπήρχαν και σκοπιμότητες εκδίκησης και χρηματικής αποκατάστασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης