Το «Twitter» «συγκρίνει» τη μέση του Σπαλιάρα με την υψοφοβία της Λάουρας

Το «Twitter» «συγκρίνει» τη μέση του Σπαλιάρα με την υψοφοβία της Λάουρας

Τι λένε οι χρήστες του «Twitter» για τα νεύρα του Ντάνου, την μέση του Σπαλιάρα, την υψοφοβία της Λάουρας και τα...κυπριακά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη;

Το «Twitter» «συγκρίνει» τη μέση του Σπαλιάρα με την υψοφοβία της Λάουρας
Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο του αγωνίσματος. Οι νικητές θα έτρωγαν πίτσες, κρουασάν και σουφλέ σοκολάτας και θα διανυκτέρευαν σε πολυτελή βίλα όπου θα μπορούσαν να κοιμηθούν σε κρεβάτια και να κάνουν μπάνιο (!).

Η ήττα των «Διάσημων» ενός τόσο σημαντικού επάθλου όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε εκνευρισμό και στεναχώρια στην ομάδα. Ωστόσο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σπαλιάρας έβγαλαν εκτός εαυτού τους «Διάσημους» μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Κλείσιμο


Ο Κύπριος καθηγητής θαλάσσιου σκι ακούστηκε να λέει: «πάτε στην παραλία και κλάψτε τώρα».
Τα λόγια του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μετέφερε o Βο στον Γιώργο Αγγελόπουλο που εκνευρίστηκε τόσο πολύ που πλησίασε τον αντίπαλο του για να ζητήσει εξηγήσεις. Τότε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ισχυρίστηκε ότι δεν είπε τίποτα παραπάνω από μία ...κυπριακή έκφραση. «
Ξέρεις, δεν το είπα για σας, αλλά είναι μία έκφραση στην Κύπρο, όπου όταν κερδίζουμε πάμε και κλαίμε από χαρά», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την άλλη, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, παραπονέθηκε ότι πονάει η μέση του και προτίμησε να μην αγωνιστεί. Όταν όμως οι «Μαχητές» πήραν την πολυπόθητη νίκη, ο ενθουσιώδης Γιάννης σηκώθηκε από τον πάγκο και έκανε βουτιά επάνω στους συμπαίκτες του. «Βλέπω πέρασε η μέση σου», του είπε με ειρωνικό ύφος ο Ντάνος ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης τον χαρακτήρισε ανήθικο.

Τι θέση πήρε το Twitter στον καβγά των «Μαχητών» και των «Διάσημων»
Το «Twitter» «έβραζε» με όσα εκτυλίσσονταν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί χρήστες αναφέρθηκαν στη Λάουρα Νάργες που ήταν η μοναδική που δεν συμμετείχε στον καβγά, καθώς είχε αποχωρήσει στο προηγούμενο συμβούλιο. Με αφορμή το ξέσπασμα των «Διάσημων» για το «ανήθικο παιχνίδι» του Γιάννη Σπαλιάρα, οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν πόσες φορές η Λάουρα είχε αρνηθεί να παίξει στα αγωνίσματα. Η Λάουρα που είχε αρνηθεί να παίξει σε αγώνισμα, λόγω υψοφοβίας, έκανε zip line.

Άλλοι σχολίασαν τα νεύρα του Αγγελόπουλου και φυσικά τα...κυπριακά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης