Πρωταγωνιστής της σειράς «Νησί» βοήθησε 4χρονο προσφυγόπουλο

Πρωταγωνιστής της σειράς «Νησί» βοήθησε 4χρονο προσφυγόπουλο

Το πρωί της Δευτέρας είδε στην περιοχή της Ομόνοιας ένα 4χρονο προσφυγόπουλο να περιπλανιέται ολομόναχο και παρά τις διαβεβαίωσεις αλλοδαπών ότι γνώριζαν την οικογένειά του, εκείνος κινητοποίησε τις αρχές

Πρωταγωνιστής της σειράς «Νησί» βοήθησε 4χρονο προσφυγόπουλο
Μάθημα ανθρωπίας έδωσε ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του προέδρου των λεπρών στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το νησί».

Το πρωί της Δευτέρας είδε στην περιοχή της Ομόνοιας ένα 4χρονο προσφυγόπουλο να περιπλανιέται ολομόναχο και κινητοποίησε τις αρχές.

Κλείσιμο
«Φοβόμουν για τυχόν κίνδυνο του μικρού από κυκλώματα εμπορίας οργάνων»,
αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα «Εspresso».

Συνάντησε τον μικρό στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίουνα περιπλανιέται μόνος, αναζήτησε τους γονείς του και όταν κατάλαβε πως ήταν ασυνόδευτο προσφυγόπουλο, κάλεσε την αστυνομία.

Τότε τον πλησίασαν κάποιοι αλλοδαποί που ισχυρίζονταν ότι γνωρίζουν την οικογένεια του μικρού. «Έλεγαν πως ήξεραν την οικογένειά του. Δεν το επέτρεψα. Αν δεν ερχόταν η αστυνομία δεν θα έφευγα από το σημείο, ούτε εγώ, ούτε ο μικρός», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso ο ηθοποιός.

Ευτυχώς, οι αστυνομικές Αρχές έφθασαν γρήγορα και ο αστυνομικός υπηρεσίας κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του μικρού Αφγανού και να εντοπιστεί η οικογένειά του σε κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης