Δημήτρης Παπανώτας για Τρύφωνα Σαμαρά: «Ασχολείστε με τον μπαρμπέρη»

Δημήτρης Παπανώτας για Τρύφωνα Σαμαρά: «Ασχολείστε με τον μπαρμπέρη»

Ένταση υπήρξε στην παρέα του «Happy Day» με αφορμή τις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ελένη Τσολάκη

Δημήτρης Παπανώτας για Τρύφωνα Σαμαρά: «Ασχολείστε με τον μπαρμπέρη»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μίλησε για τις γυναίκες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο του. Αποκάλυψε δε, ότι η πιο δύσκολη στη συνεργασία τους, ήταν η Ελένη Τσολάκη. «Η πιο περίεργη ήταν η Ελένη Τσολάκη. Τσαντίστηκε γιατί δεν της έβαλα πολύ μακιγιάζ. Μα για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε τόσο ωραία!»
, είπε ο γνωστός hair stylist.

Κλείσιμο
Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και η Ελένη Τσολάκη σχολιάσε τις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά. «Είμαι πάρα πολύ δύσκολη! Απορώ πώς με ανέχτηκε!»
, είπε με διάθεση για χιούμορ.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Εγώ επειδή τον ξέρω τον Τρύφωνα, πιστεύω ότι πειράχτηκε γιατί δεν κατάφερες να πας (στην εκδήλωση που έκανε)».

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, λέγοντας: «Να μαθαίνει (η Ελένη Τσολάκη) πού πηγαίνει! Πάτε και τους κάνετε ανθρώπους και μετά τρώτε το κράξιμο. Πάτε και ασχολείστε με τον μπαρμπέρη και μετά τρώτε το κράξιμο. Μπαρμπέρης είναι παιδιά! Συγγνώμη τι δουλειά κάνει ο Τρύφωνας; Ο μπαρμπέρης είναι ο κουρέας, ο κομμωτής, ο hair stylist».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης