Σοβαρεύει ο έρωτας του πρίγκηπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ

Σοβαρεύει ο έρωτας του πρίγκηπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ

Ο 32χρονος συνάντησε και τον πατέρα της πρωταγωνίστριας του «Suits» ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος για τον Χάρι και περήφανος για την κόρη του

Σοβαρεύει ο έρωτας του πρίγκηπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ
Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τον έρωτα του πρίγκηπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ προκύπτουν καθημερινά.

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ο οποίος στα 32 του είναι πέμπτος στη σειρά για να διεκδικήσει το θρόνο από τη βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Daily Mail συναντήθηκε με τον πατέρα της πρωταγωνίστριας της σειράς «Suits» πριν από περίπου έξι μήνες, γεγονός που καταρρίπτει τις φήμες ότι η Μέγκαν με τον πατέρα της δεν έχουν καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προερχόμενες από τον αδερφό της ηθοποιού, ο πατέρας τους «ήταν πολύ χαρούμενος για τον Χάρι και πολύ υπερήφανος για την κόρη του». Φυσικά, ποιος πατέρας δεν θα ήταν αν η κόρη του συναναστρεφόταν με ένα από τους πλέον περιζήτητους βασιλικούς γόνους του πλανήτη;

Ο αδερφός της Μερκλ πάντως δεν γνώριζε αν ο Χάρι έχει συναντηθεί με τη μητέρα τους.

Η σχέση του ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο, αλλά ήδη είχαν συμπληρώσει τρεις μήνες μαζί. Ο αδερφός της Μαρκλ αποκάλυψε ότι ο πατέρας τους γνώριζε για τη σχέση τους από την αρχή. 
Κλείσιμο

Στο μεταξύ, η ηθοποιός από το Τορόντο φέρεται να έχει καταγοητεύσει τον μεγάλο αδερφό του Χάρι, Ουίλιαμ, και έχει ήδη την έγκριση της βασίλισσας, η οποία στηρίζει απόλυτα τον εγγονό της σύμφωνα με το US Weekly. Η Μαρκλ δεν έχει συναντηθεί ακόμη με την 90χρονη μονάρχη, όμως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Να μην ξεχνάμε ότι πήρε πέντε χρόνια στην γυναίκα του Ουίλιαμ, Κάθριν, για να την συναντήσει.

Η 35χρονη, γεννημένη στο Λος Άντζελες Μέγκαν που ασχολείται με ανθρωπιστικά θέματα, ενώ έχει και σειρά κοσμημάτων, έμεινε με τον Χάρι στο παλάτι του Κένσιγκτον όταν τον επισκέφτηκε στο Λονδίνο το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του τον περασμένο μήνα, όταν εθεάθησαν να ψωνίζουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης