Γαμπρός του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, ο 40χρονος του «The Voice»

Γαμπρός του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, ο 40χρονος του «The Voice»

Παντρεμένος με την αδερφή του πρέσβη Κύπρου της Αθήνας, είναι ο 40χρονος Γιώργος Σταματάρης που ενθουσίασε τους κριτές του «The Voice» ερμηνεύοντας Γιάννη Πάριο

Γαμπρός του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, ο 40χρονος του «The Voice»
Γαμπρός του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκου Κενεβέζου, είναι ο 40χρονος Γιώργος Σταματάρης που εμφανίστηκε στη σκηνή του talent show «The Voice» και καθήλωσε τους κριτές με την ερμηνεία του τραγουδιού «Όλη η ζωή μου», που έχει τραγουδήσει μοναδικά ο Γιάννης Πάριος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιώργος Σταματάρης έχει παντρευτεί την Αιμιλία Κενεβέζου, που είναι αδελφή του Κυριάκου Κενεβέζου ο οποίος υπήρξε και υπουργός παιδείας, επί κυβερνήσεως του Νίκου Αναστασιάδη. Με την Αιμιλία Κενεβέζου έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Κλείσιμο
Ο Κυριάκος Κενεβέζος συνοδεύει την αδερφή του, Αιμιλία, νύφη στην εκκλησία



Ο Κυριάκος Κενεβέζος παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Παιδείας, όταν το Δημοκρατικό Κόμμα από το οποίο προέρχεται αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης τον διόρισε πρέσβη στην Αθήνα. Νονός του Κυριάκου Κενεβέζου είναι ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Στο party του γάμου τους




Η σύζυγός του Γιώργου Σταματάρη, Αιμιλία, έχει σπουδάσει νομικά και είναι δημοσιογράφος. Αίσθηση είχε προκαλέσει η πρόσληψη της Αιμιλίας Κενεβέζου στο ΡΙΚ, επί κυβερνήσεως του Τάσσου Παπαδόπουλου, ως παρουσιάστρια ειδήσεων με μισθό που σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιζε το ποσό των 6000 ευρώ τον μήνα. Μάλιστα, όταν λόγω της οικονομικής κρίσης, της ζητήθηκε να γίνει μείωση του μισθού της, κατά 2.000 ευρώ, η Αιμιλία Κενεβέζου αρνήθηκε και αποχώρησε από το ΡΙΚ.

Στη σκηνή του «The Voice»

Πριν ανέβει στη σκηνή του «Τhe Voice», ο Γιώργος Σταματάρης δήλωσε: «Πριν ανέβω στη σκηνή στο νου μου έχω την οικογένεια μου». Λίγα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί στο stage, o Γιώργος Καπουτζίδης από τα backstage, αποκάλυψε ότι γνωρίζει προσωπικά τον διαγωνιζόμενο και ότι έδωσε το παρών και στον γάμο του.

Μετά το τέλος της ερμηνείας του, ο Γιώργος Σταματάρης, μιλώντας στους κριτές είπε τον λόγο που επέλεξε να πάει στο «The Voice»: «Δεν σε βλέπει κανείς και περνάς μόνο με την αξία σου. Θα μου πείτε είμαι μεγάλος σε ηλικία! Είμαι 40 ετών».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης