Είναι αυτές οι πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας;

Είναι αυτές οι πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας;

Μια ξανθιά και μια μελαχρινή καλλονή, που αναδείχθηκαν στα καλλιστεία για την «Μις Ρωσία 2016», ανοίγουν φτερά για το εξωτερικό

Είναι αυτές οι πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας;
Η 18χρονη καστανή Γιάννα Ντομπροβόλσκαγια κέρδισε το στέμμα στα καλλιστεία «Μις Ρωσία 2016» που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο. Η καλλίγραμμη Ρωσίδα από την πόλη Τιουμέν, στην παγωμένη Σιβηρία, θα εκπροσωπήσει την χώρα της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος που θα διεξαχθούν στην Ουάσιγκτον στις 18 Δεκεμβρίου.

Βίντεο με τη Γιάννα Ντομπροβόλσκαγια 

Η Γιάννα έχει ήδη αναχωρήσει για την πρωτεύουσα των ΗΠΑ και ελπίζει με το ζεστό της χαμόγελο και την ομορφιά της να επιστρέψει στην Ρωσία με έναν «τίτλο ομορφιάς» στις αποσκευές της. 
Κλείσιμο




Παράλληλα, η 21χρονη ξανθιά Γιουλιάνα Κορόλκοβα από την πόλη Ορενμπούργκ στα νότια Ουράλια, κατέκτησε τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής «Μις Ρωσία 2016» και ετοιμάζει βαλίτσες για να πάρει μέρος στα καλλιστεία για την «Μις Υφήλιος», που θα γίνουν στην Μανίλα στις 30 Νοεμβρίου του 2017.



                                               
Οι δύο Ρωσίδες έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην Μόσχα και φωτογραφήθηκαν μαζί, πριν την αναχώρηση της Γιάννα Ντομπροβόλσκαγια για τις ΗΠΑ. Η ρωσική ιστοσελίδα Sputnik έκανε ένα αφιέρωμα στις «ομορφότερες» γυναίκες της χώρας και τις χαρακτήρισε «τον πιο πολύτιμο θησαυρό της Ρωσίας».

Είναι όντως οι πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας; Τα συμπεράσματα δικά σας...






Δείτε βίντεο: Καλλιστεία: Αυτές είναι η πιο όμορφες γυναίκες της Ρωσίας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης