Ηθοποιός από τους «Συμμαθητές»: «Είχα μισήσει τη μητέρα μου σαν κοριτσάκι»

Ηθοποιός από τους «Συμμαθητές»: «Είχα μισήσει τη μητέρα μου σαν κοριτσάκι»

Για την ανταγωνιστική σχέση με τη μητέρα της και την ψυχοθεραπεία που έκανε, μίλησε η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές»

Ηθοποιός από τους «Συμμαθητές»: «Είχα μισήσει τη μητέρα μου σαν κοριτσάκι»
Η Νίκη Λάμη, η τηλεοπτική «Σισίλια» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βάφ΄ τα Μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη, μίλησε για την ανταγωνιστική σχέση που είχε με τη μητέρα της ως παιδί.

Σήμερα είναι ανταγωνιστική η σχέση τους; «Όχι πια. Σίγουρα την έχω μισήσει όταν ήμουν κοριτσάκι κι εγώ. Αλλά επειδή έχω κάνει τις ψυχοθεραπείες μου, όταν φτάσεις στο σημείο να συγχωρήσεις, δεν έχεις κανένα θέμα με τους γονείς σου. Πλέον διαμορφώνεται η σχέση όμορφα και αντλείς το ποιοτικό κομμάτι από αυτούς»
Κλείσιμο
, απάντησε στο You Weekly.

                                       Η Νίκη Λάμη

Πώς και έκανε από μικρή ψυχοθεραπεία; «Προκύπτει απο διάφορες αφορμές, είτε από απογοήτευση, είτε από μια δύσκολη στιγμή, είτε από έναν αποχωρισμό, είτε από έναν θάνατο. Είναι περιστατικά που μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς, αλλά η ψυχοθεραπεία σού ανοίγει έναν καινούριο δρόμο. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ποιοτική. Απολαμβάνεις και χαίρεσαι τη ζωή στο έπακρον, κι αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό απ’ όλα», απάντησε η Νίκη Λάμη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης