Γκόλντι Χόουν: Σε καλή φόρμα παρά τα 70 της χρόνια

Γκόλντι Χόουν: Σε καλή φόρμα παρά τα 70 της χρόνια

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Γκόλντι Χόουν έγινε 70 ετών τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά, όπως δείχνουν φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Χαβάη, εξακολουθεί να διατηρεί ένα καλό σώμα

Γκόλντι Χόουν: Σε καλή φόρμα παρά τα 70 της χρόνια
Η Γκόλντι Χόουν βρίσκεται στην Χαβάη για να συνδυάσει τις διακοπές με την δουλειά. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει να εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη από το 2002, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία The Banger Sisters με την Σούζαν Σάραντον. Τώρα, η ηθοποιός θα κάνει comeback στον κινηματογράφο στο πλευρό της Έιμι Σούμερ στην κωμωδία Mother/Daughter.

Κλείσιμο


Τα γυρίσματα γίνονται στην Χαβάη και η δημοφιλής ηθοποιός θέλοντας να συνδυάσει διακοπές και δουλειά βρήκε τον χρόνο για μερικές βουτιές.

Η ηθοποιός έγινε 70 ετών τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά, παρά την ηλικία της, διατηρεί το σώμα της σε καλή φόρμα. Με ένα ολόσωμο μαγιό σε καφέ χρώμα η Γκόλντι Χόουν απόλαυσε την θάλασσα στην Χαβάη και περπάτησε με γαλάζιο καφτάνι στην παραλία.

Μαζί με την ηθοποιό βρέθηκε στην Χαβάη και ο γιος της, επίσης ηθοποιός, Γουάιατ Ράσελ με την σύντροφό του Μέρεντιθ Χάγκνερ.



Η Χόουν απέκτησε τον Γουάιατ από την μακροχρόνια σχέση της με τον ηθοποιό Κερτ Ράσελ ενώ έχει ακόμα δύο παιδιά, την γνωστή ηθοποιό Κέιτ Χάντσον και τον Όλιβερ Χάντσον, επίσης ηθοποιό και παραγωγό, από τον γάμο της με τον μουσικό Μπιλ Χάντσον.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης