Τι απαντά ο Κερτ Ράσελ στις φήμες ότι θα παντρευτεί την Γκόλντι Χόουν

Τι απαντά ο Κερτ Ράσελ στις φήμες ότι θα παντρευτεί την Γκόλντι Χόουν

Πριν λίγες μέρες, διεθνή δημοσιεύματα ήθελαν το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών, ο έρωτας του οποίου είναι ένας από τους πιο «ανθεκτικούς» του Χόλιγουντ, να παντρεύεται στις αρχές του 2016

Τι απαντά ο Κερτ Ράσελ στις φήμες ότι θα παντρευτεί την Γκόλντι Χόουν
Πριν από λίγες μέρες, η είδηση ότι η 70χρονη Γκόλντι Χόουν και ο 64χρονος Κερτ Ράσελ αποφάσισαν επιτέλους να περάσουν «κουλούρα», μετά από 33 χρόνια σχέσης, έκανε τον γύρο του διαδικτύου για μία ακόμη φορά, διανθισμένη μάλιστα με λεπτομέρειες για την τελετή. 

Τα διεθνή δημοσιεύματα ήθελαν το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών,  ο έρωτας του οποίου είναι ένας από τους πιο «ανθεκτικούς» του Χόλιγουντ, να παντρεύεται στις αρχές του 2016. Η εφημερίδα Express μάλιστα υποστήριζε ότι η τελετή θα έχει θέμα την Άγρια Δύση και θα πραγματοποιηθεί στο αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών ράντσο των ηθοποιών κοντά στο Άσπεν του Κολοράντο.

Κλείσιμο
Ωστόσο, φαίνεται πως οι πηγές που επικαλούνταν τα βρετανικά - κυρίως - δημοσιεύματα δεν ήταν καλά πληροφορημένες, αφού το ζευγάρι δεν προτίθεται να παντρευτεί σύντομα και μάλιστα έχει κουραστεί να διαψεύδει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την είδηση του επικείμενου γάμου τους.

Μιλώντας στην αμερικανική εκπομπή Extra, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «The Hateful 8», ο Ράσελ ρωτήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες φήμες και απάντησε, εμφανώς απηυδισμένος: «Μιλούσαμε για αυτό το θέμα με την Γκόλντι χτες βράδυ. Θα έπρεπε να έχω να πω κάτι διασκεδαστικό για όλα αυτά. Ωστόσο, δεν μπορώ να αστειευτώ. Βγάζουν αυτή τη φήμη κάθε τέσσερα-πέντε χρόνια, τώρα που είμαστε τετρακοσίων ετών... Δυστυχώς για αυτούς που θα ήθελαν να ακούσουν το μεγάλο "ναι", δεν τους έχω καλά νέα (ότι παντρευόμαστε)».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης