Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη
Η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει να ερμηνεύσει έργα του Μίκη Θεοδωράκη, σε μία σειρά συναυλιών που θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι.

Η λαϊκή τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, γράφοντας: «
Κλείσιμο
Μ' ευγνωμοσύνη δέχομαι τα δώρα της ζωής...».


Αμέσως μετά η τραγουδίστρια και κριτής του «X-Factor», δημοσιοποίησε την αφίσα της επικείμενης συναυλίας που θα έχει τίτλο «Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη».

Όπως θα δείτε, σε αυτή συμμετέχει η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» καθώς επίσης οι: Παναγιώτης Πετράκης, Παναγιώτης Καραδημήτρης και Γιακινση Λαγιου.


Καλεσμένη στο «The 2Night show», η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη. «Μιλάμε για τον πατέρα του ελληνικού τραγουδιού στο έθνος μας. Αυτή η ευλογία πώς μου έτυχε; Αυτός ο μεγάλος δημιουργός, που τραγούδια του έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι λαϊκοί τραγουδιστές και όχι μόνο! Αυτά είναι τα ''γαλόνια'' μου. Είμαι χαρούμενη για όσα έχω κάνει, αλλά αυτά είναι τα ''γαλόνια'' μου. Λέω ευχαριστώ στον Θεό που κάνω αυτή τη δουλειά. Η ευλογία λοιπόν με τον Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε από μία πρόταση που μου έκανε η κόρη του Μίκη, η Μαργαρίτα. Πριν γνωρίσω τον Μίκη. Ποιος δεν θέλει να πει τα μεγαλύτερα τραγούδια που υπάρχουν στην Ελλάδα;», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Και πρόσθεσε: «Αγαπάει πολύ τα λαϊκά τραγουδιά του. Γιατί θεωρεί ότι ακόμα και αν κάποια άλλα τραγούδια τα θαύμασε περισσότερο ο κόσμος, τα λαϊκά του τραγούδια τα αγάπησε. Αυτή είναι η διαφορά που πιστεύει ο Μίκης Θεοδωράκης μεταξύ του έντεχνου και του λαϊκού. Ότι το έντεχνο πολλές φορές το θαυμάζεις, το λαϊκό το αγαπάς!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης